Laadukasta viherrakentamista Vihdistä

Kuljetus Arto Korpela Oy:n palveluihin kuuluvat viherrakentaminen ja pihatyöt. Tarjoamme laadukasta palvelua Vihdissä ja muualla koko Uudenmaan alueella. Pistämme kuntoon kaikenlaiset puistot, pihat ja muut viheralueet!

Yhteystiedot

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Saat meiltä nopeasti tarjouksen urakkaasi.

Viherrakentaminen kaikenlaisilla pihoilla

Yrityksemme tekee kaikenlaiset viherrakennus- ja pihatyöt ammattitaitoisesti Vihdissä ja Uudellamaalla. Viherrakentamisen palvelumme kattavat esimerkiksi puistojen, piha-alueiden ja muiden viheralueiden rakentamisen. Työskentelemme muun muassa julkisen sektorin toimijoille, yrityksille ja taloyhtiöille. Myös yksityiset kotitaloudet voivat tilata meidät apuun.

Haaveiletko kauniista pihasta? Käänny ammattilaistemme puoleen! Saat meiltä nopeasti kilpailukykyisen tarjouksen urakkaasi varten.

Lisää viihtyisyyttä

Hyvin suunniteltu ja toteutettu piha houkuttelee viettämään aikaa ulkona. Pihalla voi rentoutua, tavata ihmisiä, leikkiä ja pelata. Parhaimmillaan piha tuo lisää tilaa elämiseen, parantaa asumismukavuutta ja nostaa asunnon arvoa.

 

Pihaan kannattaakin satsata. Autamme sinua ammattitaidolla suunnittelusta viimeistelyyn saakka! Otamme huomioon kaiken tarvittavan: pihapiirissä olevat rakennukset, ympäristön, elämäntilanteesi – ja yksilölliset toiveesi.

Katso yhteystiedot tästä

Kaikki maanrakennuspalvelut meiltä!

Olemme monipuolinen maanrakennuksen ammattilainen, joka auttaa sinua tarvittaessa myös piharakentamiseen liittyvissä maanrakennustöissä ja salaojituksissa. Palveluihimme kuuluvat kaikki tonttien maanrakennustyöt, kuten kaivuut, louhinnat sekä maa-ainesten jyrääminen ja tasaaminen. Pistämme tarvittaessa myös samalla ajoliittymät, ajotiet ja pihan kantavat kerrokset kuntoon.

Myymme myös kaikki piharakentamisessa tarvittavat maa-ainekset, kuten murskeet, sepelit, hiekat ja mullat. Toimitamme maa-ainekset perille saakka, ja luonnollisesti huolehdimme yli jäävän maa-aineksen poiskuljetuksesta. Saat meiltä halutessasi kaiken helposti yhden ja saman katon alta!

Lue lisää