Pohjarakentamisen ammattilainen palvelee Vihdissä ja Uudellamaalla

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous urakkaasi. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin nopeasti.

Yhteystiedot

Räätälöimme palvelun sisällön tarpeidesi mukaan. Monipuolisen osaamisemme avulla meiltä hoituvat kaikki tonttien maanrakennustyöt sekä maa-ainesten myynti, maa-aineskuljetukset, maansiirrot, viherrakentaminen ja purkutyöt. 

Kaikki tonttien maanrakennustyöt

Pohjarakentamisen palvelumme kattavat kaikki tonttien maanrakennustyöt, kuten kaivuutyöt, louhinnan sekä maa-ainesten jyräämisen ja tasaamisen. Pohjarakentamisen aikana laitamme usein kuntoon myös ajoliittymän sekä ajotien ja pihan kantavat kerrokset. Perustustapa valitaan yksilöllisesti tontin pohjatutkimuksen perusteella.

Kun suunnittelet talon rakentamista, ota meihin yhteyttä! Annamme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen. Pohjarakentamisen hintaan vaikuttavat tontin koko, muoto sekä perustamisolosuhteet. 

Talojen pohjatyöt vankalla kokemuksella

Pohjatyöt vaikuttavat keskeisellä tavalla siihen, miten rakennus kestää aikaa. Yrityksemme tekee kaikki rakennusten pohjien teossa tarvittavat kaivuutyöt ja muut työt pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Olemme työskennelleet pohjatöiden parissa jo yli 20 vuotta, ja urakoineet muun muassa omakotitalojen ja rivitalojen pohjia.

 

Käytössämme on erinomainen kalusto, jolla urakat onnistuvat aina sovitussa aikataulussa. Hoidamme kaikenkokoiset työmaat niin rakennusliikkeille, julkiselle sektorille, taloyhtiöille kuin yksityisille kotitalouksillekin.

 

Ota yhteyttä – annamme mielellämme tarjouksen!

Yhteystiedot

Myös rakentamisessa tarvittavat maa-ainekset ja maansiirrot

Yrityksemme laajan palveluvalikoiman ansiosta pystymme tarvittaessa tarjoamaan sinulle kokonaisvaltaista palvelua. Hoidamme mielellämme myös maanrakennuksessa tarvittavat maa-ainekset, maa-aineskuljetukset ja maansiirrot.

Monipuolisella kalustollamme ja osaavan henkilökuntamme ansiosta kaikki urakat hoituvat jouhevasti ja aina sovitussa aikataulussa. Pystymme palvelemaan tehokkaasti sekä suurissa että pienissä maanrakennushankkeissa eri puolilla Uuttamaata. Tutustu tarkemmin muihinkin palveluihimme ja ota yhteyttä!

Maansiirto ja maa-ainekset